Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κατεβασμένα στόρια, όσοι διαθέτουν, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα.
Με λίγες όπως πάντα εξαιρέσεις, γιά να επιβεβαιώνεται ο αγώνας.
Οι συνήθεις ύποπτοι παραμένουν ανοιχτοί χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!
Και κάποιοι με κλειστές τις μηχανές πωλούν λαχεία λες και θα τους μείνουν με τέσσερις μέρες που θα κλείσουν! Ισα -  ίσα να δίνουν δικαιώματα σε κάποιους να φλιαρούν........
Οι ομάδες περιφρούρισης της απεργίας αντιμετωπίζουν όλη μέρα απελπισμένους πράκτορες, εκτώς από ανεγκέφαλους, εγωκεντρικούς και θα ήταν πολύ σκληρό και ηθικά ανάρμοστο να δημοσιοποιηθούν κάποια στοιχεία τα οποία αποτυπώνουν το μέγεθος της απελπισίας που βιώνουν.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνεργάτες της ΟΠΑΠ και γιά πολλά χρόνια κουβαλούν πολλά μα πάρα πολλά χιλιάρικα στην εταιρία και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η ΕΤΑΙΡΙΑ γι' αυτούς θα ήταν να ξεκαθαρίσει "τα σχέδια" που έχει για το φυσικό της δίκτυο.
ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΩΔΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΕΚΑΕΞΙ ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΝΑΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ.

3 σχόλια:

  1. ΛΑΜΟΓΙΟΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΩΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΑΠ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΗΣΥΧΟ ΠΕΙΝΑΣΕ.
    Η ΠΕΙΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΎ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΓΚΕΤΟΥ ΤΩΝ 5 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΙΑΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο 48 ωρες απολύτως επιτυχημένες σε συμμετοχή,απεργία
    25,26,29,30/11/2010=99% στον αγώνα

    Το 1% είναι για να δικαιολογεί τον κανόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή