Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ : ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΠΑΠ ΑΕ

31 Ιανουαρίου 2011, 17:58 | Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΠΑΠ ΑΕ
Ψήφος: 2 8
Θέσεις Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΠΑΠ ΑΕ για το σχέδιου νόμου περί «Ρύθμισης της αγοράς παιγνίων».
…………………………………………………..
Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω ζητάμε:
Την άμεση απόσυρση του τρέχοντος σχεδίου νόμου και τη σύνταξη νέου για τη συνολική ρύθμιση του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Στο νέο αυτό σχέδιο θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όλα τα παραπάνω θέματα και ιδιαίτερα, το δικαίωμα πρώτης προαίρεσης της ΟΠΑΠ ΑΕ για τη διεξαγωγή οιωνδήποτε νέων παιχνιδιών. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι δυνατό να υποβληθούν αγωγές για διαφυγόντα κέρδη από όσους έχουν έννομο συμφέρον, π.χ. ΟΠΑΠ ΑΕ, μέτοχοι, πράκτορες κλπ.
Με την πρότασή μας και, με δεδομένο ότι η ΟΠΑΠ ΑΕ διεξάγει όλα τα παιχνίδια της με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο μέσα από το ελεγχόμενο δίκτυο των πρακτορείων της, περιορίζονται οι κοινωνικές επιπτώσεις από τη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια, ελέγχεται η πρόσβαση των ανηλίκων, διασφαλίζονται τα έσοδα του δημοσίου και τέλος, μεγιστοποιείται η αξία της περιουσίας του δημοσίου.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του ομίλου της ΟΠΑΠ ΑΕ, τη Διοίκηση της εταιρείας μας και τους πράκτορες να συμπαραταχθούν στην προσπάθειά μας για την αναθεώρηση του σχεδίου νόμου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου